ДЕТСКА АРЕНА - “Деца помагат на деца"

Привет, мили хора! Имаме удоволствието да ви споделим,че Арената на Титаните се завръща – отново с благородна кауза,която,вярваме,ще докосне всеки от вас. Само месец по-късно ние сме готови да помогнем на малката Цвети. Цветина Кулева е на 8 месеца от гр. Разград.

Тя страда от много рядко заболяване ,,Хепатобластом" (злокачествено туморно образувание на черният дроб) приченено в следствие на наличието на Хепатит C".От 3 месеца нейното семейство е в непрестанна борба с времето, което включва провеждане на химиотерапии в България.

Изисква се много сила, за да водиш подобна битка – битка за оцеляването на своето дете. Организаторите на Арената на Титаните бихме искали да вложим своя наличен ресурс и да предложим на хората от града, а и на всички останали, една по-различна Арена – Арена за деца! Събитието, на което ви каним, носи името „Заедно за Цвети“.

То ще се състои на 14-15 октомври 2023г в Северен Градски Парк на гр.Разград В него ще може да се включат всички деца на възраст между 11 и 15 години.Местата ще се запълнят след като съберем 13 момичета и 13 момчета.

Предвидили сме отборите да бъдат разделени от по едно момиче и едно момче, като това ще се случи чрез жребий. Има възможност двойката момиче и момче да се запишат и заедно.Задължително е на събитието да присъстват родители или настойници на децата и да се представи акт за раждане.

 


УЧАСТНИЦИ